Trei instalatii de semaforizare vor fi puse in functiune de maine, 18 Ianuarie

Trei instalatii de semaforizare vor fi puse in functiune de maine, 18 Ianuarie

Trei instalații noi de semaforizare din proiectul malurilor Someșului, vor fi puse în funcțiune incepand de maine 18 ianuarie.

Noi instalații de semaforizare
Începând de mâine, 18 ianuarie, vor fi puse în funcțiune instalațiile de semaforizare din următoarele locații în cadrul proiectului „Revitalizarea culoarului de mobilitate nemotorizată aferent Someșului, modernizarea și extinderea infrastructurii pietonale și ciclistice pe malurile râului: zona 1 – Lunca Somesului Mic”:
  • B-dul 1 Decembrie 1918 – latura estică a sensului giratoriu de la intersecția cu strada Mirăslău;
  •  Strada Giuseppe Garibaldi – zona intersecției cu strada Gavril Muzicescu (Capăt Pod Garibaldi);
  • Strada Eremia Grigorescu – zona intersecției cu strada Mamaia (Capăt Pod Napoca).
Pentru a traversa, pietonii trebuie să acționeze butoanele pietonale prin care solicită culoarea verde a semaforului. Recomandăm conducătorilor auto și pietonilor să circule cu prudență în zonele menționate și să respecte noile reglementări de circulație.
A anuntat Viceprimarul municipiului Cluj-Napoca, Dan Stefan Tarcea

Trei instalații noi de semaforizare din proiectul malurilor Someșului, vor fi puse în funcțiune incepand de maine 18 ianuarie. Noi instalații de semaforizare Începând de mâine, 18 ianuarie, vor fi puse în funcțiune instalațiile de semaforizare din următoarele locații în cadrul proiectului „Revitalizarea culoarului de mobilitate nemotorizată aferent Someșului, modernizarea și extinderea infrastructurii pietonale și…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *